Jump suit, play suit eller Nzuri suit?? :-) Nzuri suit!

Idag var Nina og syekspert-mamma Berit på Grønland i Oslo for å se etter stoffer til forskjellige Nzuri Suits. Det var grått og småregn i Oslo idag så det passet fint å jobbe litt.
Var innom 3-4 stoffbutikker, det var sinnsykt masse å velge mellom, men mamma visste hva vi skulle se etter så det gjaldt bare å se etter hva som passer i stil og hva som ser fint ut :-)
 


Vi kommer i begynnelsen til å sy bare 1-3 eksemplarer av hver.


Denne er dessverre ikke til salgs.

 
Legger ved noen bilder av en nzuri suit så dere kan se hva vi snakker om. Og bare så dere vet det, så trenger man ikke være "supermodell" for å se bra ut :-P Føler at det er litt vanskelig å se 100% fin ut i haremsbukse om man ikke har lange slanke ben... Men med nzuri suiten får man kjempefin holdning og man får en skikkelig fin kroppsfasong!
 
Det er litt forskjellige knytemåter på denne, nesten som en Khanga som er en øst-afrikansk sarong. (Nina har bodd 3 år i Tanzania by the way.) Du kan ha den som en tubetopp, med stropper, eller Hawaii-stil med kryss i halsen. Dette er bare noen få måter å ha den på.
 
Hva syns dere?
 
Nzuri Jentene
Stikkord:

5 kommentarer

21.jul.2010 kl.20:08

Hey! Kjempe kuuuul jo :D hvor mye koster de?

- Siri

Nzuri Suit

21.jul.2010 kl.20:33

Takk! :) Hm, det spørs helt med stoff etc... Er helt i startfasen ;) Er du intr så er det bare å maile på nzurisuit@gmail.com

Linn

22.jul.2010 kl.13:25

NYDELIGE!!! Lurer litt på om de fire siste bildene er av samme suiten, liker ihvertfall veldig godt den me knytting rundt halsen(de to siste bildene). Veldig sikkert at jeg må bestille en slik! Linn:)

Gro

22.jul.2010 kl.14:43

Sååå lekre!

Men kommer dere til å lage en variant for oss stakkarer som må ha BH under???

Nzuri Suit

22.jul.2010 kl.18:54

Gro: Det går helt fint å ha BH under alle sammen !

Skriv en ny kommentar

Nzuri Suit

Nzuri Suit

24, Oslo

Onesuit, jumpsuit eller Nzurisuit som vi har valgt og kalle det :) Nzuri betyr da vakker på Swahili. Søk på Nzuri Suits på facebook og! Du kan kontakte oss for bestilling eller distribuering på: NzuriSuit@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits