Min helt egen !

Hei igjen :)

Jeg ville bare skrive ett kort innlegg om min helt egen Nzuri Suit :)
Jeg glemte jo og fortelle dere i det forrige innlegget at vi har jo prøvelaget ett par eksemplarer av denne såkalte Nzuri Suiten vår :)  Regner med å få lagt ut bilde en av de nærmeste dagene :) 

Men jeg har da en slik en selv i ganske så glatt svart stoff .. å jeg må bare si den er SUPER DIGG <3 sånn bare som et koseplagg hjemme. Jeg har gått i min i hele dag, og jeg bare elsker den . 

Men det er som er så utrolig fint med den er at den kan brukes til alt mulig .. om du bare vil ha noe som er kjapt å ta på seg når du skal i butikken , om du vil se litt ekstra fresh ut en dag , om du skal ut og spise middag med venner , eller når du skal i et fint selskap, bryllup, jobb etc . Jeg selv har den jo som sagt i svart og det er jo den som da kommer til å bli mest sånn til altmulig bruk omtrent . Helst ikke sånn hagearbeid å sånn da . hehe

Men ja, jeg ville bare fortelle litt kort om dette plagget da . Jeg har jo brukt den ute i byen og sånn i dag og folk ser virkelig på meg , på en positiv måte da såklart! Man føler seg superfresh med den, og man ser superfresh ut . Så jeg håper alle kommer til å digge den like mye som det vi gjør  !

Nzuri Jentene
Stikkord:

3 kommentarer

:-)

19.jul.2010 kl.23:17

Jeg gleder meg til å se bilde!

Nora

20.jul.2010 kl.08:39

Dette ser kult ut!!! Få ut mer fort! Gleder meg til å se!! :) og LYKKE TIL!

Nzuri Suit

20.jul.2010 kl.18:07

jada vi forter oss :D

Skriv en ny kommentar

Nzuri Suit

Nzuri Suit

24, Oslo

Onesuit, jumpsuit eller Nzurisuit som vi har valgt og kalle det :) Nzuri betyr da vakker på Swahili. Søk på Nzuri Suits på facebook og! Du kan kontakte oss for bestilling eller distribuering på: NzuriSuit@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits